Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

H&M doneert 1 poliovaccin voor elk verkocht artikel

13 augustus 2014

H&M lanceert in september de Newborn Exclusive collectie voor baby's. Met de verkoop van deze collectie steunt H&M UNICEF's vaccinatieprogramma door 1 poliovaccin te doneren voor elk verkocht artikel.

Een complete garderobe voor de allerkleinsten die grotendeels is gemaakt van duurzamere materialen. De Newborn Exclusive collectie is vanaf 12 september online te koop.

Een poliovaccin per verkocht artikel

H&M doneert 1 poliovaccin, oftewel of 10% van de verkoopprijs, voor elk verkocht artikel van de Newborn Exclusive collectie aan UNICEF's wereldwijde vaccinatieprogramma. Hiermee wordt een bijdrage geleverd aan de aankoop van vaccins en de bescherming van de meest kwetsbare kinderen in achtergestelde gebieden. 

Extra zacht en van biologisch katoen

De sets en pakjes van de Newborn Exclusive collectie hebben een hoge kwaliteit en zijn ontworpen met veel aandacht voor details. De stoffen en zomen zijn superzacht voor extra comfort en 80% van de artikelen is gemaakt van biologisch katoen. De collectie omvat alle kledingstukken die een baby de eerste maanden nodig heeft.

Polio

Hm

Gerelateerd aan dit onderwerp