Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Samenwerking met Groninger Museum levert 12.000 euro op

22 juli 2014

Door middel van een benefietveiling, gekoppeld aan de wedstrijd Kinderen schilderen voor UNICEF, werd ruim € 12.000,- ingezameld. Ruim 1100 kinderen maakten een landschap of stilleven. 

Kinderschilderwedstrijd

Ruim 1100 kinderen maakten een landschap of stilleven tijdens de wedstrijd 'Kinderen schilderen voor UNICEF'. Het museum richtte speciaal hiervoor een familie-atelier in en exposeerde een deel van de werken. Daarnaast werd geld ingezameld middels de collectezuilen die in het museum geplaatst waren.

Natural Beauty

Ook de tentoonstelling Natural Beauty in het Groninger Museum stond in het teken van het werk van UNICEF. Onder meer met de verkoop van een magazine zamelde het museum geld in ten bate van het drinkwaterprogramma tegen kindersterfte. Voor beide partijen is de samenwerking succesvol geweest.

Gm2