Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

TROS TV Show Special in het teken van UNICEF

15 juli 2014

Op woensdag 16 juli zendt de TROS om 20.30 uur op Nederland 1 de TV Show Special uit, met bijdragen van onder anderen Claudia de Breij, Arjen Robben, Ruth Jacott en Paul van Vliet. In deze uitzending wordt er aandacht gevraagd voor kindersterfte. Want elke dag sterven er 18.000 kinderen wereldwijd.

 

Op woensdag 16 juli zendt de TROS om 20.30 uur op Nederland 1 de TV Show Special uit. Met bijdragen van onder anderen Claudia de Breij, Paul van Vliet en Arjen Robben, die tijdens een persconferentie wordt ondervraagd door zes junior-verslaggevers van zijn eigen lagere school.

Het doel van de avond is de uitdaging aan te gaan om 50.000 kinderen een gezonde start te geven en kindersterfte tegen te gaan. 

Donateurs op reis

Donateurs Rob en Mireille zijn al jaren betrokken UNICEF-donateurs. Onlangs reisden zij af naar Tanzania en konden daar zelf ervaren wat UNICEF's werk voor kinderen in de praktijk inhoudt. "Het is heel bijzonder dat wij samen mochten zien wat UNICEF doet tegen kindersterfte in Tanzania. Onze ervaringen zijn te zien in de Tros TV Show. Kijkt u morgen mee?"  

Niehe

Donateurs

O+Z Afrika _Swaziland 66A2609

Gerelateerd aan dit onderwerp