Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Tros TV Show in het teken van UNICEF

20 juni 2014

Presentator Ivo Niehe heeft een warm hart voor de kinderen van de wereld. Daarom zet hij ook dit jaar weer een uitzending van de Tros TV Show in het teken van UNICEF. Op woensdag 16 juli ontvangt Ivo diverse bekende en onbekende gasten in zijn studio.

Op woensdag 16 juli zendt de TROS om 20.30 uur op Nederland 1 TROS TV Show Special uit. Met bijdragen van onder anderen Claudia de Breij, Paul van Vliet en Arjen Robben, die tijdens een persconferentie wordt ondervraagd door zes junior-verslaggevers van zijn eigen lagere school.

Donateurs op reis

Donateurs Rob en Mireille zijn al jaren betrokken UNICEF-donateurs. Onlangs reisden zij af naar Tanzania en konden daar zelf ervaren wat UNICEF's werk voor kinderen in de praktijk inhoudt. ''Het is heel bijzonder dat wij samen mochten zien wat UNICEF doet tegen kindersterfte in Tanzania. Onze ervaringen zijn te zien in de Tros TV Show. Kijkt u mee?'' Het doel van de avond is de uitdaging aan te gaan om 50.000 kinderen een goede start te geven.

  • Kijk naar de Tros TV Show op woensdag 16 juli om 20:30 op Nederland 1.

 

Niehe

Ivo Niehe aan tafel met Paul van Vliet en Claudia de Breij.

Donateurs

Donateurs Rob en Mireille reisden naar Tanzania om het werk van UNICEF te bekijken.