Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Deel je WELLA selfie voor het goede doel

4 juni 2014

Vanaf vandaag kunnen kappers en haarstylisten een foto van henzelf maken en tegelijkertijd de Wella-UNICEF Making Waves samenwerking steunen. Wella zal vijf euro doneren voor elke foto die geüpload wordt met #wellaselfie. 

Door het plaatsen van een selfie waarop kappers en haarstylisten laten zien waar ze goed in zijn, steunen ze de samenwerking tussen WELLA en UNICEF en daarmee kwetsbare jongeren in Roemenië en Brazilië. Dankzij het Making Waves programma zijn al 12.000 jongeren in deze landen geholpen.

Wat moet je doen voor een WELLA selfie?

  • Neem een foto van jezelf en wees creatief! Dit kan in je salon zijn, met een klant of bijvoorbeeld met een kappersschaar of een ander stylingapparaat in je hand.
  • Plaats de foto op Twitter, Instagram of Facebook met de volgende boodschap: Voor mijn #wellaselfie, is er €5,- gedoneerd aan de #wellaunicef samenwerking. Plaats je eigen selfie en help het goede doel!
  • Vraag je vrienden en volgers of zij jouw #wellaselfie willen liken en retweeten en dan doneert WELLA Global €1,- voor elke like en retweet.

Elke selfie, like en retweet draagt bij aan het WELLA-UNICEF Making Waves programma en helpt kwetsbare jongeren in Brazilië en Roemenië enorm.

Wella-UNICEF Making Waves

De WELLA-UNICEF Making Waves samenwerking is een programma om kwetsbare jongeren in Roemenië en Brazilië kans op een mooie toekomst te geven, onder andere door het bieden van trainingen in levensvaardigheden en een complete kappersopleiding.

Recentelijk is bekend gemaakt dat het programma wordt uitgebreid naar Vietnam in 2015. Daar wordt een nieuw gebouw voor een kappersopleiding opgebouwd en er zullen twee maatschappelijk werkers actief zijn, die jongeren waardevolle levenslessen kunnen bijbrengen. 

Welll

Wellaa