Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

One4Brazil: doe mee aan de WK-poule voor het goede doel

15 mei 2014 Binnenkort kijkt heel de wereld naar het WK voetbal 2014 en dit is een mooi moment om sport een positieve impuls te laten zijn in het leven van Braziliaanse jongeren. Daarom gaan alle opbrengsten van One4Brazil naar het REJUPE-programma van UNICEF in Brazilië.

Braziliaanse jongeren tussen de 12 en 17 jaar zijn zeer kwetsbaar, krijgen vaak gebrekkig onderwijs en hebben dagelijks te maken  met geweld en armoede. Veel van deze kinderen komen daardoor op jonge leeftijd in aanraking met uitbuiting, armoede en geweld.

Hoe werkt One4Brazil

One4Brazil is een wereldwijde voetbalpool die liefdadigheid met plezier en sport combineert. Het werkt als volgt:

  • Speel mee met de One4Brazil pool of creëer je eigen privé pool en speel met collega's, je sportclub of vrienden met wie je je voetbalkennis test.
  • Doneer zoveel je wilt en help jongeren in Brazilië.

One4Brazil is opgezet om naast alle commerciële aandacht voor het WK voetbal, ook iets terug  te doen voor degenen die dit in Brazilië echt nodig hebben. UNICEF en One4Brazil werken samen met als doelstelling Braziliaanse jongeren een betere toekomst te geven.

REJUPE -programma van UNICEF

Alle opbrengsten van de voetbalpool gaan naar het REJUPE-programma van UNICEF in de 12 steden waar het WK plaatsvindt.

 

 

 

 

 

 

Disclaimer: UNICEF prijst geen merk of product aan

WKpoule-oranje

UNICEF_BRAZIL_2010-6_Manuela _Cavadas

Gerelateerd aan dit onderwerp