Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Football for water

24 april 2014

Football for Water is een samenwerking tussen UNICEF, de KNVB en andere partners met als doel om scholen te voorzien van schoon water en toiletten. Tijdens de interland Nederland - Ghana op 31 mei vindt de officiële aftrap plaats. Koop nu uw kaarten voor deze wedstrijd en steun Football for Water.

De interland vindt plaats op 31 mei aanstaande om 20.30 uur in De Kuip in Rotterdam en is een van de laatste wedstrijden die het Nederlands elftal speelt voorafgaand aan het WK in Brazilie. Je kunt Oranje in actie zien en gelijktijdig het Football For Water programma steunen.

Speciale entreekaarten

Hoe? In het stadion is een speciaal Blauw Vak beschikbaar gesteld en de kaarten hiervoor bieden we aan voor het speciale tarief van 35 euro. 20 euro hiervan komt direct ten goede aan het Football For Water programma. Alle aanwezigen in dit vak ontvangen een goodie bag met een aantal gesponsorde producten. 

Bestel nu!

Bestel je kaarten hier. Je ontvangt de kaart(en) vervolgens per post. Reageer uiterlijk 9 mei, want het aantal plaatsen is beperkt en er geldt vol=vol.

Graag tot 31 mei!

Button -bestelkaarten -narrow
Button -bestelkaarten -wide

ffw

beeld Football for water 2

Gerelateerd aan dit onderwerp