Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Koningsdag voor UNICEF!

11 april 2014

Ga jij op Koningsdag de stad in om zelfgebakken koekjes, oude knuffels of speelgoed te verkopen? Dan kan je dit ook doen voor kinderen die het minder goed hebben dan jij! Vind je het leuk om voor UNICEF op een kleedje te zitten? Vraag dan bij ons vlaggetjes en ballonnen van UNICEF aan om je kleed te versieren.

Wanneer je van plan bent om op Koningsdag bijvoorbeeld spulletjes te verkopen, wat is er dan mooier dan dit te doen voor kinderen die het minder goed hebben dan jij? Door zo veel mogelijk geld op te halen met jouw actie kan jij kinderen helpen!

Wat kan je allemaal doen?

  • Zelfgebakken koekjes verkopen
  • Blokfluit spelen
  • Een grabbelton maken
  • Andere kinderen schminken
  • Armbandjes knopen
  • Cakes bakken
  • Milkshakes verkopen
  • Of natuurlijk iets anders wat je leuk vindt of waar je goed in bent!

Maak na afloop van jouw actie (een deel van) de opbrengst over aan UNICEF Nederland, rekeningnummer: NL86INGB0000000121 , o.v.v. 'Leadcode 302164 Koningsdag UNICEF'.
 

Versier je kleedje

Vind je het leuk om op Koningsdag voor UNICEF in actie te komen? Bestel dan nu gratis UNICEF ballonnen, vlaggetjes en een spaarpot om je kleedje te versieren.

  • Stuur een e-mail met je naam, adres, het onderwerp van je actie en wat je wilt bestellen naar: unicefenjij@unicef.nl. Wij zorgen dan dat de spullen bij jou terecht komen en dat jouw kleedje er tip top uitziet! 

 

Laat je actie zien!

Wij vinden het natuurlijk heel leuk om te zien wat jij hebt georganiseerd. Dus maak een foto van je actie en stuur hem:

qday