Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Foutieve incasso maandbijdrage

26 februari 2014

Helaas is gebleken dat op 26 februari jl. bij een deel van onze donateurs door een technische storing de maandelijkse bijdrage dubbel is geïncasseerd. Is bij u het bedrag dubbel afgeschreven, dan ontvangt u van ons hierover binnen een aantal dagen bericht. Bij voorbaat excuses voor het ongemak.

Heeft u vragen, neemt u dan contact met ons via telefoonnummer 088 - 444 96 66.

(bereikbaar op werkdagen van 08.30 en 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur).

Mailen kan ook: info@unicef.nl