Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

UNICEF in Tijd voor MAX

25 februari 2014

Donderdag 6 maart zijn UNICEF-ambassadeur Paul van Vliet en donateur Jeroen de Jong te gast in Tijd voor MAX. De uitzending is te zien om 17.35 uur op Nederland 2.

Tijd voor MAX staat 6 maart in het teken van de UNICEF-campagne tegen kindersterfte. Elke dag sterven 18.000 kinderen door oorzaken die vaak makkelijk te voorkomen zijn zoals diarree. UNICEF vindt dit onacceptabel. Elk kind dat sterft is er één te veel. Daarom gaan wij voor nul!

Gasten aan tafel

Paul van Vliet, de eerste ambassadeur van UNICEF Nederland, vertelt in het programma van Omroep MAX over kinderen die hem het meest zijn bijgebleven tijdens zijn reizen voor UNICEF.
Aan tafel bij Sybrand Niessen en Martine van Os schuiven ook donateur Jeroen de Jong en Madelon Cabooter van UNICEF Nederland aan. Jeroen de Jong bracht vorig jaar, op uitnodiging van UNICEF, een bezoek aan Burundi. Hij deelt zijn ervaringen tijdens deze bijzondere reis.
Madelon Cabooter is Hoofd Kinderrechten en Programma's bij UNICEF en vertelt over de achtergronden en oorzaken van kindersterfte en legt uit wat UNICEF hiertegen doet.

Tijd Voor Max Ps

Jeroen De Jong Burundi Tvm

 Jeroen de Jong in Burundi 

Het verhaal van Resham uit Nepal 

Gerelateerd aan dit onderwerp