Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

UNICEF actie Schiphol Parking van start!

14 februari 2014

Na het grote succes van de parkeeractie in 2013 zet Schiphol deze actie ten behoeve van UNICEF voort. Wie bij Schiphol een reservering maakt  voor Schiphol Business Parking, Smart Parking en Park & Travel 3, krijgt de mogelijkheid  om UNICEF voor 2,50 te steunen. 

De actie werd voor het eerst gehouden in 2013 met een looptijd van drie maanden. Het prachtige resultaat van 11.745 euro was een stimulans om de actie uit te breiden. Vanaf vandaag kunnen bezoekers van Schiphol.nl bij de parkeerreservering UNICEF weer steunen. De actie loopt tot het einde van dit jaar.

Met deze bijdrage steunt Schiphol het werk van UNICEF. Iedere dag overlijden 18.000 kinderen aan ziektes die eenvoudig te voorkomen zijn, onder andere aan de gevolgen van vuil drinkwater. Schiphol en UNICEF slaan de handen ineen voor veilig drinkwater in bijvoorbeeld Burundi. In 2014 is de gezamenlijk inspanning dan ook gericht op schoon water.

Lees meer over deze actie

schiphol parkeer

Gerelateerd aan dit onderwerp