Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

MAKING WAVES Wella goed voor 10.000 euro extra

20 januari 2014

Het DARE TO CREATE-team, een groep stylisten, heeft tijdens een speciale actieweek in november tienduizend euro extra weten in te zamelen. Van elk verkocht product droegen de leden 5 euro extra af aan het MAKING WAVES-programma.

MAKING WAVES is een langdurige samenwerking tussen Wella Professionals en UNICEF. Jongeren in opkomende landen krijgen binnen het programma de kans om een kappersopleiding te volgen. Ze krijgen daarbij begeleiding en training in onder andere levensvaardigheden. DARE TO CREATE is een groep stylisten die hun krachten hebben gebundeld en tijdens bijeenkomsten, workshops en uitjes hun kennis en ervaringen uitwisselen om zo elkaar te versterken en te inspireren. Daar ontstond ook het idee om tijdens de MAKING WAVES-actieweek als groep nog eens € 10.000,- extra bij elkaar te krijgen voor het programma door € 5,- extra te doneren per verkocht product. En dit is gelukt!

Armoede doorbreken

Vol trots overhandigden de leden van DARE TO CREATE een cheque ter waarde van € 10.000,- aan Saskia Baar, accountmanager bij UNICEF Nederland. De actieweek liep van 25 tot en met 30 november 2013. Met de opbrengsten van deze actieweek steunen klanten, salons en Wella Professionals het MAKING WAVES-programma. Roy Warmerdam, woordvoerder DARE TO CREATE: "Het WELLA-UNICEF MAKING WAVES programma is een laagdrempelig platform voor minderbedeelde jongeren die aan hun toekomst willen werken en de armoedegrens willen doorbreken. We zijn supertrots dat wij als DARE TO CREATE groep dit programma extra kunnen steunen."

wella3402

Wella3401

wella3403