Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

50 procent Sale in 11 UNICEF-winkels

3 januari 2014

De laatste traditionele UNICEF-producten, waaronder kaarten, speelgoed, agenda's/kalenders zijn - zolang de voorraad strekt - t/m 25 januari exclusief te koop bij 11 UNICEF-winkels in het land!

UNICEF Nederland gaat over op een ander verkoopmodel.

Vanaf 1 januari 2014 maken wij niet meer zelf kaarten en producten, maar laten dit door andere bedrijven doen. Deze bedrijven krijgen van ons toestemming om UNICEF-kaarten en -producten te maken en te verkopen. In ruil daarvoor ontvangen wij per product een bijdrage waarmee wij hulp kunnen bieden aan de meest kwetsbare kinderen in de wereld.

De laatste traditionele UNICEF-producten, waaronder kaarten, speelgoed, agenda's/ kalenders, maar ook de sporttas, sleutelhanger, het knuffeldoekje en de minivoetbal zijn,  zolang de voorraad strekt, tot en met 25 januari 2014 exclusief te koop bij 11 UNICEF-winkels in het land! Al deze artikelen voor 50%. Grijp je kans nu het nog kan!

producten

 


Sale in item

 

 

Kijk ook op onze nieuwe site voor de producten
die volgens het nieuwe verkoopmodel worden aangeboden!

Winkel Utrecht