Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Katy Perry is nieuwste UNICEF ambassadeur

3 december 2013

Op het hoofdkantoor van UNICEF in New York is popster Katy Perry vandaag uitgeroepen tot ambassadeur van UNICEF. De popster zal zich richten op het betrekken van jongeren bij het werk van UNICEF om zo de levens te verbeteren van meest kwetsbare kinderen in de wereld.

Een betere toekomst voor jongeren

Als ambassadeur van UNICEF zal Katy jongeren oproepen om zich uit te spreken over wat zij het belangrijkst vinden in hun eigen leven en om ideeën te bedenken over hoe ze dat willen bereiken. "Ik geloof dat jongeren de kracht hebben om hun eigen leven te veranderen met onze hulp," zei Katy. Ze zal zich richten op kwetsbare kinderen die in armoede en in nood- en conflictsituaties leven of slachtoffer zijn geweest van geweld, misbruik en verwaarlozing.

Vereerd om ambassadeur te zijn

"Ik voel me vereerd om ambassadeur te zijn van UNICEF en ik wil er alles aan doen om kinderen te helpen die allemaal hetzelfde willen: een mooie toekomst," zei Katy. De 29-jarige popster sluit zich hiermee aan bij een indrukwekkend lijstje van ambassadeurs. Eerder verbonden namen zoals Leo Messi, Jackie Chan en Orlando Bloom zich aan UNICEF.

Katy4

Katy2

Katy3

Gerelateerd aan dit onderwerp