Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Medewerkers ING bedanken trouwe UNICEF donateur

28 november 2013

Met een telefoontje de trouwe donateurs van UNICEF bedanken. Op donderdagavond 28 november zitten 150 medewerkers van ING en UNICEF klaar voor de Call4UNICEF. Iedereen werkt deze avond vrijwillig met als doel 10.000 donateurs te bedanken voor hun bijdrage aan het werk van UNICEF.

ING is al sinds 2005 partner van UNICEF. Regelmatig zetten medewerkers van ING zich vrijwillig in om het werk van UNICEF te ondersteunen. De Call4UNICEF is hier een voorbeeld van. Vorig jaar vond de eerste Call4UNICEF plaats. De reacties van donateurs waren zeer positief, en ook de vrijwilligers hadden een leuke avond. "Het is een fantastische ervaring, nooit gedacht dat ik zoveel energie zou krijgen van het uitdelen van complimenten," aldus een medewerker van ING.

Bovendien is gebleken dat een telefoontje naar de donateurs een positief effect heeft gehad. Donateurs die vorig jaar gebeld zijn tijdens de Call4UNICEF zegden minder vaak hun donateurschap op. "De reacties waren geweldig! Iedereen was zo verrast dat we belden om te bedanken dat wij zelf ook weer bedankt werden."

Partnership

ING en UNICEF werken al acht jaar samen aan een betere wereld voor kinderen. Medewerkers zetten zich zowel financieel als niet-financieel in voor het werk van UNICEF. ING steunt vier grote onderwijsprojecten van UNICEF in Madagaskar, Zambia, Ethiopië en Nepal. Dankzij dit partnership kan UNICEF honderdduizenden kinderen naar school laten gaan. En dat is hard nodig, want onderwijs is de meest basale verzekering tegen armoe.

Gerelateerd aan dit onderwerp