Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Making Waves Week voor UNICEF

25 november 2013

Eén product = één training

Het Wella-UNICEF Making Wave is een programma om kwetsbare jongeren in Roemenië en Brazilië kans op een mooie toekomst te geven, onder andere door het bieden van trainingen in levensvaardigheden en een complete kappersopleiding. Van 25 t/m 30 november 2013 zullen 32 kapperssalons in Nederland in het teken staan van dit Wella-UNICEF Making Waves programma. Eén verkocht product staat gelijk aan een les aan één jongere. De salons kunnen de bijdrage vergroten door vijf euro extra per product te doneren.

Samenwerking

Wella-UNICEF Making Waves is een lange termijn samenwerking tussen Wella Professionals, UNICEF, haarstylisten en hun klanten van over de hele wereld. Het programma heeft als doel om de levens van kwetsbare jongeren in Brazilië en Roemenië te verbeteren door middel van begeleiding, kappersonderwijs en training in levensvaardigheden.

Wella