Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Schiphol gaat ook voor nul

11 november 2013

'We gaan voor nul' is de campagne van UNICEF, waarmee heel Nederland wordt opgeroepen ook voor nul te gaan. Dit najaar doen we dat met een speciale actie: Hero for Zero. Je bent een Hero for Zero als je ook voor nul gaat! Ook Schiphol doet mee aan deze actie en biedt UNICEF de kans om leden te werven op Schiphol Plaza.

Ledenwerfactie op luchthaven

Je bent een Hero for Zero als je ook voor nul gaat! Van 11 november t/m 1 december 2013 zal een team professionele ledenwervers zoveel mogelijk mensen aanspreken om hen te vertellen over het werk van UNICEF, en uiteraard vragen om lid te worden. Om extra aandacht voor de actie te vragen hebben de wervers een ludieke stand en zijn diverse media-plekken op Schiphol gevuld met UNICEF uitingen.

Schoon water

Met de actie hoopt Schiphol eraan bij te dragen dat minimaal 1 miljoen kinderen toegang tot schoon water krijgen, zodat ze niet meer overlijden door een oorzaak die makkelijk te voorkomen is, zoals diarree.

  • UNICEF kijkt ernaar uit om samen met Schiphol voor nul te gaan! Doe jij ook mee? Ga naar www.heroforzero.nl en kijk wat jij kunt doen. 

Afgh_HFZ340

Schiphol wil eraan bijdragen dat minimaal 1 miljoen kinderen toegang tot schoon water krijgen.

Schiphol340

Meer informatie

Gerelateerd aan dit onderwerp