Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

UNICEF Talent Battle: winnaars voorrondes bekend!

21 oktober 2013

Massaal gestemd

Op 14 oktober gingen de stembussen open en kon er gestemd worden op 45 verschillende bandjes uit de regio Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Het publiek liet massaal van zich horen: in totaal hebben 10.167 mensen een stem uitgebracht op hun favoriete band. De drie bandjes met de meeste stemmen per regio krijgen een wildcard: zij zijn verzekerd van een plekje in de finale.

Voorrondes

Per regio zijn 8 bandjes door naar de voorrondes die op poppodia in Bitterzoet (Amsterdam, 28 oktober), Ekko (Utrecht, 29 oktober) en De Supermarkt (Den Haag, 30 oktober) plaatsvinden. De avonden beloven knallende feestjes te worden gevuld met allerlei soorten muziek: Hiphop, Rock, Pop… noem maar op! Een deskundige jury bestaande uit Di-Rect gitarist Spike van Zoest, saxofonist Tim Wes, Voice of Holland talent Pearl Josefzoon en presentator Dennis Weening kiest twee bandjes die doorgaan naar de finale.  

De finale van de UNICEF Talent Battle, ofwel het Grote UNICEF Benefiet Concert,  vindt plaats op 20 november in Bitterzoet in Amsterdam. Mis het niet!

Hero for Zero

Elke dag sterven 18.000 kinderen door oorzaken die vaak makkelijk te voorkomen zijn. Elk kind dat sterft is er één te veel. Daarom gaan we samen met alle muzikanten van de UNICEF Talent Battle voor nul. Net als iedereen die stemt en naar de optredens komt. Zet je ook in voor UNICEF en ga ook voor nul!

Drummer (v ) Gezocht

Caspios

Act1

De wildcard winnaars Drummer (v) gezocht (Amsterdam), Caspios (Den Haag) en Act1 (Utrecht).