Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Amway doneert 10.000 euro aan UNICEF met Dam tot Damloop

2 oktober 2013

De sportieve ploeg van Amway deed op 22 september mee aan de 29ste editie van de Dam tot Damloop. Amway zette zich, net als vorig jaar, in voor UNICEF en haalde hiermee 10.000 euro op voor het 'Schools for Africa' programma.

De Dam tot Damloop is een hardloopevenement over 10 Engelse mijl (16,1 km) en vindt elk jaar plaats tussen Amsterdam en Zaandam. De deelnemers van Amway liepen, net als vorig jaar, mee en steunden hiermee het 'Schools for Africa' programma van UNICEF. Met dit onderwijsprogramma biedt UNICEF toegang tot onderwijs aan de armste kinderen in Afrika. De cheque werd overhandigd door Henk van Bremen.

Amway is één van 's werelds grootste bedrijven in de directe verkoop. Al meer dan 50 jaar steunt het bedrijf projecten om de levens van kinderen te verbeteren.

amway_unicef1

Stella Dekker en  Henk van Bremen (Amway) overhandigen de cheque aan Emma Beelaerts van UNICEF

schools2

Al meer dan 21 miljoen Afrikaanse kinderen kregen toegang tot onderwijs met het School for Africa programma

schools1

Toegang tot onderwijs is een investering in de toekomst