Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Battle of Business Bands

26 september 2013

Afgelopen donderdag 19 september namen verschillende bedrijvenbands het tegen elkaar op tijdens het jaarlijkse Battle of the Business Bands

Muzikaal gezelschap

Na twee succesvolle edities van Battle of the Business Bands was ook deel drie een spectaculaire show. Bij dit evenement, dat georganiseerd werd door KPMG, gingen bedrijvenbands van  ING, Ricoh, Ernst & Young, SAP, Meijburg & Co, KPMG en Croon TBI Techniek de strijd met elkaar aan in de hoop als winnaar te worden aangewezen. Het muzikale spektakel werd vol enthousiasme gepresenteerd door UNICEF ambassadeur Jörgen Raymann. De opbrengst van de toegangskaarten en drankjes ging naar het grootschalige project Schools for Asia, waarmee UNICEF ervoor wil zorgen dat alle kinderen in Azië en de Pacific naar school gaan én goed onderwijs krijgen.

And the winner is…

De vakjury, die bestond uit Harm Edens, Chiel van Praag, de Amstelveense burgemeester Jan van Zanen en trouw jurylid Jan Bouke Wijbrandi, wachtte een moeilijke taak. Zij moesten namelijk een winnaar kiezen uit alle talentvolle bands. De winnaar werd aan het einde van de avond bekend gemaakt: voor de tweede keer is het de KPMG band Community for Noise geworden!

1

BBB Jorgen

4

3

2