Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Zangdebuut Gisele Bündchen zorgt voor donaties UNICEF

16 september 2013

Gisele Bündchen is het gezicht van de nieuwe H&M najaarscampagne en maakt daarin haar zangdebuut. Voor elke download van haar nieuwe nummer via iTunes zal H&M een bedrag doneren aan UNICEF om kindervaccinaties mogelijk te maken. 

"Ik vind het geweldig dat we op deze manier geld inzamelen voor een goed doel. Ik hoop dat iedereen mijn song zal downloaden!", zegt Gisele. Het nummer dat het topmodel heeft opgenomen, is een coverversie van het nummer "All Day And All Of The Night" van The Kinks.

H&M en UNICEF zijn internationale partners. Sinds 2004 werken zij intensief samen om het leven van kinderen te verbeteren. Wereldwijd heeft H&M maar liefst 12,5 miljoen dollar opgehaald voor de UNICEF-projecten in India en Bangladesh.

Vaccins

Gerelateerd aan dit onderwerp