Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Voorleesbundel 'Nu of ooit...' van Arend van Dam van de drukpers gerold

12 september 2013

Deze week is de zesde voorleesbundel van auteur Arend van Dam en illustrator Alex de Wolf, Nu of ooit… van de drukpers gerold. Het is een bundel met 50 voorleesverhalen. De bundel kwam met medewerking van UNICEF tot stand.

In deze bundel gaat de lezer op reis en ontmoet hij in ieder verhaal één of meerdere kinderen die vertellen over hun eigen unieke levensomstandigheden. Al deze kinderen hebben één duidelijke overeenkomst: ze hebben allemaal dezelfde, universele rechten.

Kinderrechten

Hun fascinerende, confronterende en soms ontroerende verhalen nodigen uit tot verder lezen en laten ons nadenken over de rechten van het kind. Er staan verhalen in gebaseerd op de ervaringen van Paul van Vliet, maar ook komen kinderen die in onze campagnes een rol hebben gespeeld terug.

Paul van Vliet leest voor

Op woensdag 18 september om 15.00 uur wordt in Boekhandel In de Wolken in
Voorburg het nieuwe werk van Arend van Dam en Alex de Wolf gepresenteerd.
Paul van Vliet, leest die middag voor uit Nu of ooit…

Het programma van deze middag is bedoeld voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Gratis
entree via inschrijving info@indewolken.nl

Nu of ooit