Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Paul van Vliet vertelt in theatershow over ontmoetingen met kinderen tijdens reizen

10 september 2013

Paul van Vliet is al meer dan 40 jaar bekend als een van de veelzijdigste Nederlandse cabaretiers en is ook ambassadeur van UNICEF. Na bijna tien jaar keert hij terug op het podium met zijn show "Zondag in Den Haag". Daarin vertelt hij onder andere over zijn bijzondere ontmoetingen met kinderen tijdens zijn reizen voor UNICEF.

Een betere toekomst

Als ambassadeur van UNICEF zet Paul zich in voor een betere toekomst voor kinderen over de hele wereld. Hij bezocht onder meer kinderen in Bangladesh, Zambia, Mali, Burkina Faso en Bolivia en maakte zich hard voor hun rechten. Paul zegt zelf: "In mijn show vertel ik over een aantal kinderen die ik nooit meer zal vergeten. Ik heb een droom dat ik die kinderen weer kan opzoeken. Het zijn kinderen die grote indruk op mij hebben gemaakt.". Paul laat zich inspireren door deze speciale verhalen en deelt deze graag met zijn publiek. 

Zondag in Den Haag

Na bijna tien jaar keert Paul terug op het podium met zijn show "Zondag in Den Haag". Op 29 september 2013 start de nieuwe serie van zijn show en deze zal te zien zijn tot en met 25 mei 2014. Zoals de titel al doet vermoeden vindt de voorstelling elke zondag plaats in Den Haag. Daar zal Paul wekelijks in de Koninklijke Schouwburg zijn publiek vermaken. De kaartjes voor de eerste voorstellingen waren binnen een mum van tijd uitverkocht. Momenteel zijn er nog enkele kaarten beschikbaar.

Paul tijdens zijn UNICEF reis in Burkina Faso

Paul3340

Paul tijdens zijn UNICEF reis in Bolivia

Paul1340

Gerelateerd aan dit onderwerp