Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Vaccinaties voor zeker 180.000 kinderen dankzij TV Show

2 juli 2013

De uitzending van de TV Show special 'Ik geloof in jou' voor UNICEF heeft al vaccinaties opgeleverd voor ruim 180.000 kinderen! Een fantastische tussenstand.

Op donderdagavond 27 juni kwamen Ivo Niehe, het team van zijn TV Show en vele bekende en onbekende Nederlanders op tv in actie voor een concreet doel: vaccinaties voor minstens 100.000 kinderen. Nu, een paar dagen later, staat de teller op het gigantische aantal van vaccinaties voor 180.000 kinderen!

Dat is een resultaat waar wij even stil van worden. Wij willen alle nieuwe én 'oude' donateurs bedanken voor de enorme steun die wij krijgen bij ons werk voor een betere wereld voor kinderen. En natuurlijk bedanken wij alle mensen die eraan hebben bijgedragen dat de TV Show special 'Ik geloof in jou' zo'n mooi resultaat voor kinderen heeft opgeleverd.

Dank jullie wel!

TV show 1
TV Show 2

Gerelateerd aan dit onderwerp