Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

TROS TV Show special in het teken van UNICEF

25 juni 2013

Aanstaande donderdagavond wordt de TROS TV Show special: 'Ik geloof in jou' uitgezonden. Het programma laat zien hoe belangrijk het voor een kind is om mensen om zich heen te hebben die in hem geloven.

Presentator Ivo Niehe gaat met verschillende bekende gasten in gesprek over de rol van hun ouders en hun invloed op hun latere leven en succes. Onder meer Janine Jansen, Youp van 't Hek, Ronald Koeman en Graziano Pellè vertellen over het vertrouwen dat hun ouders in hen hadden. Ook spreekt Ivo Niehe met een aantal talentvolle kinderen zoals de 18-jarige cabaretier Roel Meijvis en de 17-jarige turnkampioene Noel van Klaveren.

UNICEF ambassadeurs Paul van Vliet en Claudia de Breij schuiven eveneens aan tafel en er worden beelden getoond van de indrukwekkende reis die Nicolette van Dam heeft gemaakt door Burundi. Daarnaast vertelt Roeland Monasch, werkzaam voor UNICEF in Sierra Leone, over de impact van het werk van UNICEF. Optredens zijn er onder anderen van Lisa Loïs, Caro Emerald en Maaike Ouboter.

Een bijzondere bijdrage van iedereen

Ivo Niehe vertelt over de gasten: ''De bezetting die dit programma qua gasten heeft, heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Iedereen levert op zijn of haar manier een bijzondere bijdrage om van de uitzending een succes te maken.''

Het programma draagt bij aan de internationale campagne van UNICEF tegen kindersterfte in de wereld. De TROS TV Show special: 'Ik geloof in jou' begint om 20.30 uur op Nederland 1.

540TVShow

340TVShowB

Maaike Ouboter treedt op.