Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

De Hypotheker steunt UNICEF

25 juni 2013

De Hypotheker Noordwijk en Maassluis steunen vanaf nu het werk van UNICEF. Van elke afgesloten hypotheek gaat 50 euro naar UNICEF Nederland. De actie loopt van 1 juni t/m 31 december 2013.

''Al meer dan 25 jaar helpt De Hypotheker mensen bij het kopen van een huis. Een eigen plek, waar je ook je kinderen een beschermd, warm thuis kan bieden,' vertelt franchisenemer Paul Rietveld. ''Maar een veilige basis is niet overal ter wereld vanzelfsprekend. Daarom helpt UNICEF kinderen in ontwikkelingslanden bij het overwinnen van armoede, ziekte, geweld en discriminatie. Fantastisch en noodzakelijk werk, waar wij graag ons steentje aan bijdragen.''

Van elke hypotheek die van 1 juni t/m 31 december bij De Hypotheker Noordwijk of Maassluis wordt afgesloten, gaat 50 euro naar UNICEF. ''Klanten realiseren hun droomhuis, maar helpen indirect ook bij de bescherming van kwetsbare kinderen. Elk kind verdient het tenslotte om veilig en gezond op te groeien.''

Naast deze actie zijn er plannen om op lokaal niveau intensiever met UNICEF Nederland samen te werken. ''Wij willen er ook zijn voor al die enthousiaste vrijwilligers en medewerkers. Dat kan op allerlei manieren. Bijvoorbeeld door onze vestiging kosteloos open te stellen voor UNICEF-vergaderingen, lezingen of andere events,'' aldus Paul Rietveld.