Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Lancering UNICEF Talent Battle

18 juni 2013

Dit jaar organiseert UNICEF Nederland voor het eerst de UNICEF Talent Battle. Dit is een talentenjacht speciaal voor jeugdige groepen en bands die zich met hun muzikale talent graag inzetten voor UNICEF.

Tijdens de UNICEF Talent Battle gaan groepen en bands van verschillende middelbare scholen de komende maanden de strijd met elkaar aan. De talentenjacht wordt speciaal georganiseerd voor jongeren van 13 tot 18 jaar. Na een periode van online voorrondes gaan de vierentwintig populairste groepen en bands door naar de voorronde battles. Zij spelen in de Bitterzoet in Amsterdam, Ekko in Utrecht en poppodium Supermarkt in Den Haag. Uiteindelijk blijven er negen deelnames over die doorgaan naar de grote UNICEF Talent Battle benefiet finale in november, waarvan de opbrengt volledig naar UNICEF gaat.

Prijzen

UNICEF helpen via muziek is prachtig. Maar natuurlijk horen daar ook prijzen bij. Daarom geeft UNICEF de winnende groep of band een mooi prijzenpakket cadeau, bestaande uit een studio-opname, een schoolplein take-over met een bekende Nederlandse artiest en een waarde cheque voor nieuwe muziekinstrumenten voor de desbetreffende middelbare school

Meedoen

Meedoen aan de UNICEF Talent Battle? Ga dan naar www.unicef.nl/talentbattle en meld je met jouw groep of band aan. Door deel te nemen aan de Talent Battle steun jij kinderen die een gezonde toekomst verdienen. Elke dag sterven 19.000 kinderen door oorzaken die vaak makkelijk te voorkomen zijn. Dat pikken we niet. Elk kind dat sterft is er één te veel. Daarom gaan we voor nul!

Talent Battle