Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

UNICEF ontvangt donaties uit kledingrecyclingproject H&M

22 mei 2013 Ieder jaar belanden duizenden kilo's aan textiel op de vuilnisbelt. Zeker 95% hiervan kan opnieuw gebruikt worden. Daarom zamelt H&M nu kleding in bij haar winkels. Kleding van ieder merk, van elke kwaliteit en in elke staat. Voor elke kilo kleding doneert H&M in Nederland 2 eurocent aan UNICEF.

Hoe werkt het?

Tijdens deze langlopende actie worden bezoekers van alle H&M vestigingen in Nederland aangemoedigd hun oude kledingstukken in te leveren zodat deze opnieuw gebruikt of gerecycled kunnen worden. Per ingeleverde zak kleding ontvangt de klant een kortingsbon van 15%. Meer informatie is te vinden op de website van H&M.

Donaties UNICEF

Per land heeft H&M een goed doel geselecteerd dat donaties ontvangt uit het kledingrecyclingproject. In Nederland is dit UNICEF. Op de website www.hm.charitystar.com zie je precies hoeveel kilo kleding er per land al is opgehaald.

HM

Gerelateerd aan dit onderwerp