Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

UNICEF introduceert de Bedrijven Toolkit

15 april 2013

UNICEF lanceert de Bedrijven Toolkit, voor iedereen die zich met collega's wil inzetten voor UNICEF.  Met inspirerende tips en ideeën maar ook een praktische collectebox en een poster om de actie aan te kondigen.

Met collega's in actie komen

Organiseer een feest, een diner of een kantoorborrel, spring op de racefiets en laat je sponsoren, stel een team samen van snelle lopers en doe mee aan een loopevenement, wandel de Nijmeegse Vierdaagse, beklim desnoods een berg: geld inzamelen voor UNICEF is leuk! Vooral als je het samen doet, én als je weet dat je het niet alleen voor jezelf doet, maar voor kinderen wereldwijd.

Download de Tookit nu

De UNICEF Bedrijven Toolkit kan je online lezen, maar ook uitprinten en meenemen naar kantoor. www.unicef.nl/toolkit

Toolkit
Toolkit Bedrijven