Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Montblanc viert ‘Signature for Good’ voor UNICEF met meesterpianist

10 april 2013

Montblanc steunt UNICEF in het bouwen van 'Schools for Africa', 'School for Asia' en verschillende onderwijsprogramma's in Latijns-Amerika. Het concert van de Argentijnse meesterpianist Nelson Goerner in Het Concertgebouw in Amsterdam vormde het decor voor de viering van 'Signature for Good' collectie van Montblanc.

Het concert van de Argentijnse meesterpianist Nelson Goerner in Het Concertgebouw in Amsterdam vormde zondagavond 7 april jl. het decor voor de viering van 'Signature for Good' collectie van Montblanc.

Al 10 jaar samenwerking

De avond werd geopend door Jan van Holten, Directeur Montblanc Benelux en Nisha Bakker, Partnerships Manager van UNICEF Nederland, waarna gasten van Montblanc en UNICEF (waaronder Lieke van Lexmond) genoten van een diner in de Spiegelzaal van Het Concertgebouw. Nisha vertelde welke resultaten de 10-jarige samenwerking tussen Montblanc en UNICF inmiddels heeft opgeleverd. Met de $ 5 miljoen die UNICEF tot op heden heeft ontvangen uit de opbrengst van de Montblanc collectie 'Signature for Good' komen vaardigheden als het schrijven van je eigen naam of het verwoorden van gedachten en emoties nu binnen bereik van ieder kind. 

Montblanc Hilary Swank

Videoboodschap Hilary Swank

In een videoverslag van de 'fieldtrip' die actrice Hilary Swank maakte langs de door Montblanc gefinancierde activiteiten in Ethiopië deelde ze haar ervaring met de aanwezige gasten: "Ieder kind verdient de kans om te kunnen vechten voor zijn leven. Educatie is alles - als je onderwijs geniet dan heb je een betere mogelijkheid om obstakels te overkomen en een kans te creëren om voor je leven op te komen." 

Mtblanc Lieke
Montblanc gala 2
Montblanc gala 3

Gerelateerd aan dit onderwerp