Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Edwin Evers neemt Hardenbergse cheque in ontvangst

20 februari 2013

UNICEF Ambassadeur Edwin Evers heeft uit handen van de gemeente Hardenberg en Stichting 2015 een cheque in ontvangst genomen ter waarde van € 30.000,-. Het geld gaat naar een UNICEF Water & Sanitatie project in Bhutan.

Veiling van meubelstukken

Het geld werd door de Gemeente Hardenberg ingezameld door onder meer het veilen van meubilair van het inmiddels afgebroken gemeentehuis. Stichting 2015, die zich inzet voor de Millenniumdoelen van de Verenigde Naties, heeft het bedrag verdubbeld tot een totaal van € 30.000 euro. Het volledige bedrag gaat naar een Water & Sanitatie programma van UNICEF in Bhutan.

Hardenberger Edwin Evers

UNICEF Ambassadeur Edwin Evers is een geboren Hardenberger, het optreden in de uitverkochte Evenementenhal Hardenberg was dus een thuiswedstrijd. De cheque voor UNICEF werd na afloop van het concert op het podium aangeboden door Peter Snijders, de burgemeester van Hardenberg. 

340121215-Cheque -Evers -Bhut

UNICEF Ambassadeur Edwin Evers krijgt na zijn concert 'Evers sluit af' een cheque ter waarde van € 30.000,-.

Gerelateerd aan dit onderwerp