Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

UNICEF ontvangt het prachtige bedrag van 13.5 miljoen euro van de Postcode loterij!

14 februari 2013

Op 13 februari 2013 vond het jaarlijkse Goed Geld Gala plaats van de Nationale Postcode Loterij. Met 13,5 miljoen voor UNICEF!

In Het Concertgebouw in Amsterdam maakte de grootste goededoelenloterij van Nederland bekend dat zij dankzij haar 2,5 miljoen deelnemers dit jaar een recordbedrag van 291 miljoen euro kan schenken aan de goede doelen. Eregast Bill Clinton was aanwezig namens zijn Clinton Foundation die sinds 2005 steun van de Postcode Loterij ontvangt.

540UNICEF-npl _ggg -47

Dankzij de enorme donatie van de Nationale Postcode Loterij kunnen we ook dit jaar weer prachtige resultaten voor kinderen bereiken.

UNICEF bedankt de Postcode Loterij en haar deelnemers

De helft van ieder lot doneert de Postcode Loterij aan goede doelen op het gebied van mens en natuur. Dankzij de 2,5 miljoen deelnemers van de Postcode Loterij kan UNICEF het werk voor kinderen voortzetten en nieuwe projecten starten.Logo NPL

Gerelateerd aan dit onderwerp