Pathé en UNICEF starten bijzondere samenwerking

17 januari 2013

Pathé en UNICEF Nederland gaan de komende jaren samenwerken. Zo komen er Pathé/UNICEF-weken om bioscoopbezoekers te stimuleren mee te doen aan acties of donateur te worden. Ook wordt dit voorjaar een Pathé/UNICEF Benefietgala georganiseerd in het Tuschinski theater in Amsterdam.

Benefietgala

Ook wordt dit voorjaar een Pathé/UNICEF Benefietgala georganiseerd in het Tuschinski theater in Amsterdam.

Lauge Nielsen, directeur Pathé Nederland: "Via Monique van de Ven zijn we in contact gebracht met UNICEF. We onderschrijven hun mooie doelstellingen en bieden hen graag een platform aan om hun werk extra onder de aandacht te brengen."

We gaan voor nul 

Ook Jan Bouke Wijbrandi, algemeen directeur UNICEF Nederland, is verheugd over de samenwerking. "Pathé stelt ons in staat de campagne We gaan voor nul onder de aandacht te brengen van honderdduizenden bioscoopbezoekers. Naast bewustwording wordt er tijdens de Pathé/UNICEF-weken door de Pathé-medewerkers en de bezoekers ook geld opgebracht voor onze campagne tegen kindersterfte. Kortom: een partnership van grote financiële en communicatieve waarde. Geweldig!"

Houd de website in de gaten voor meer informatie over de Pathé/UNICEF-weken en het Benefietgala.

Gerelateerd aan dit onderwerp