Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Overhandiging designertas Schiphol aan Renate Verbaan

18 december 2012

Een designertas voor het goede doel, gemaakt van gerecycled leer van stoelen uit een van de lounges van Schiphol. Dat is het resultaat van een unieke samenwerking tussen Amsterdam Airport Schiphol, ontwerper Omar Munie en UNICEF Nederland. Renate Verbaan nam vandaag het eerste exemplaar in ontvangst.

De tas is het resultaat van een unieke samenwerking tussen Amsterdam Airport Schiphol,
ontwerper Omar Munie en UNICEF Nederland.

Renate Verbaan ontvangt tas Schiphol


Pop-up store

De collectie tassen- en reisaccessoires is exclusief voor Schiphol ontworpen door Omar Munie, een jonge Nederlandse modeontwerper met wereldfaam. De stijlvolle ontwerpen vertellen elk een bijzonder verhaal, onder andere door het gebruik van gerecycled leer. De collectie wordt vanaf 18 december verkocht in een pop-up store op Schiphol Plaza. Schiphol verdubbelt de opbrengst en doneert dit rechtstreeks aan UNICEF.

Gerelateerd aan dit onderwerp