Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

UNICEF Nederland ontvangt ISO-certificaat

17 december 2012

Op 17 december heeft UNICEF Nederland een ISO-certificaat gekregen van DNV. UNICEF-directeuren Jan Bouke Wijbrandi en Ingrid Visscher namen het certificaat in ontvangst.

De onafhankelijke stichting DNV (Det Norske Veritas) heeft onderzocht of het kwaliteitsmanagementsysteem van UNICEF Nederland aan alle eisen voldoet. UNICEF Nederland heeft gekozen voor certificering van haar organisatie omdat ISO bijdraagt aan een efficiënte manier van werken die er toe leidt dat ze zich nog beter kan inzetten voor de rechten van het kind.

ISO-certificering