Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Sprookjesachtige onthulling Paul van Vliet Award in Efteling

13 december 2012

Ter gelegenheid van zijn 20 jarig jubileum als ambassadeur van UNICEF Nederland, ontving Paul van Vliet de eerste Paul van Vliet Award in de Efteling.

Kado voor Paul van Vliet

Als speciaal kado van de Efteling heeft Paul het nieuwste sprookje De nieuwe Kleren van de Keizer ingesproken. Vanaf vandaag is zijn stem te horen in het Sprookjesbos van de Efteling.

Paul van Vliet Award

Paul van Vliet is verguld: "Wat een bijzondere dag. Een award en een sprookje, wie kan dat nu zeggen. Ik doe het graag voor de kinderen van deze wereld, want als wij er niet voor zorgen wie dan wel?"

Bart de Boer, voorzitter Raad van Bestuur Efteling: "De Efteling wil, namens alle gelukkige kinderen van Nederland, Paul van Vliet bedanken voor zijn inzet om kinderen, die niet in luxe omstandigheden leven, te helpen. We zijn daarom niet alleen mede-initiatiefnemer van deze award. We hebben, met het sprookje, ook nog een andere bijzondere manier gevonden om Paul te bedanken."

Jan Bouke Wijbrandi, directeur UNICEF Nederland: "Paul is al 20 jaar ontzettend belangrijk voor UNICEF Nederland. Hij is de stem, het gezicht en ook ons geweten. We bedanken hem voor zijn tomeloze inzet. De Paul van Vliet Award wordt vanaf nu jaarlijks uitgereikt op 20 november, de Dag voor de Rechten van het Kind."

340-Paul -van -Vliet -Award

v.l.n.r: Jan Bouke Wijbrandi, directeur UNICEF Nederland, Paul van Vliet met de Paul van Vliet award en Bart de Boer, voorzitter Raad van Bestuur Efteling.

Gerelateerd aan dit onderwerp