Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Jongerenpanel UNICEF: meedenken en meebeslissen

11 december 2012

UNICEF werkt wereldwijd aan een beter leven voor kinderen. En wie anders weet wat daarvoor belangrijk is dan jonge mensen zelf? Daarom zoekt UNICEF tien jonge mensen tussen 13 en 18 jaar oud die in 2013 willen meepraten, meedenken én meebeslissen over de acties van UNICEF in Nederland.

Voor en door jongeren

De leden van het jongerenpanel krijgen onder andere de kans actief mee te denken met een aantal grote acties van UNICEF in Nederland, mee te lopen met UNICEF-medewerkers, workshops te volgen over het werk van UNICEF en zelf een activiteit 'voor en door' jongeren te organiseren. 

Jongere 1

Eigen inbreng

Dit zijn maar een paar voorbeelden: er is volop ruimte voor eigen inbreng door de jongeren in het panel. UNICEF is nieuwsgierig naar de manier waarop jonge mensen aankijken tegen de wereld en de rechten van kinderen. UNICEF wil vooral luisteren en leren.

Aanmelden tot 6 januari

Tot 6 januari 2013 kun je je hier aanmelden als kandidaat voor het jongerenpanel. Uiterlijk 9 januari laten wij weten of je doorgaat naar de volgende selectieronde. Eind januari is bekend welke tien jongeren in 2013 het jongerenpanel van UNICEF zullen vormen.

Meer weten of aanmelden?

Wil je meer weten over de rol van jongerenpanel van UNICEF Nederland? Of wil je je aanmelden? Klik dan hier voor alle informatie.

Jongeren

Gerelateerd aan dit onderwerp