Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

cast "Annie" collecteert voor UNICEF

22 november 2012

RTL 4 besteedt deze hele week aandacht aan de UNICEF campagne We gaan voor nul. Vanavond is de cast van de musical "Annie" live aanwezig en tijdens de musical wordt er gecollecteerd voor UNICEF.

Talent voor Talent 

RTL Boulevard steunt de UNICEF campagne 'We gaan voor nul'. Albert Verlinde is naast presentator van het programma ook musical producent en hij brengt dit seizoen "Annie" in de Nederlandse theaters. De cast van Annie en Albert Verlinde Producties gaat ook voor nul, want deze week wordt er tijdens de musical gecollecteerd voor UNICEF. Zo zetten zij hun talent in voor de campagne.

Willen jouw kinderen ook hun talent inzetten voor UNICEF? Ga dan naar www.unicefenjij.nu

We gaan voor nul!

UNICEF voert momenteel campagne tegen kindersterfte. Deze campagne staat in het teken van het feit dat er elke dag 19.000 kinderen sterven aan oorzaken die vaak gemakkelijk te voorkomen zijn. Zoals malaria, mazelen en diarree. UNICEF vindt dat dat aantal nul moet zijn.

CAST Annie