Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Battle of the Business Bands levert 19.000 euro op

26 september 2012

De Battle of the Business Bands heeft maar liefst 19.000 euro voor UNICEF opgeleverd. Tijdens deze avond, waarbij bands streden voor de titel beste bedrijfsband 2012, werden donaties opgehaald via onder meer een sms-actie en de verkoop van drankmuntjes.

Back II Basics wint!

Back II Basics, de bedrijfsband van ING, won deze tweede editie van de Battle of the Business Bands en mag zich de beste bedrijfsband van 2012 noemen. Andere bedrijfsbands die streden voor de titel waren afkomstig van ING, SAP, KPMG, KPMG Meijburg, PWC, PMB Amsterdam en de gemeente Amsterdam.

Mooie opbrengst

De wedstrijd is een initiatief van KPMG en Paul Ensink, saxofonist van Gare Du Nord. De jury wees op basis van zowel muzikale en podiumprestaties als de inzet om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor UNICEF, Back II Basics als winnaar aan. Jörgen Raymann presenteerde de avond, en doneerde zelf nog eens € 500,-. Aan het eind van de avond kon Jurgen van Breukelen van KPMG een cheque van € 19.000,- overhandigen aan Jan Bouke Wijbrandi, Algemeen Directeur UNICEF Nederland. 

Impresse van de avond:

Battle of Business Bands

Battle of Business Bands

Battle of Business Bands

Battle of the Business bands