Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Nieuwe partner voor UNICEF: Claire’s

3 augustus 2012

Claire's, een bekende winkelketen van sieraden en accessoires, is een internationale samenwerking met UNICEF aangegaan. Onder het mom 'Little things make a big difference' gaat Claire's actie voeren om geld en aandacht te vragen voor kinderen wereldwijd.

Back to School

Het startschot van de samenwerking wordt gegeven met de Back to School campagne. Van 30 juli t/m 5 september 2012 kunnen klanten van Claire's hun aankoop afronden met een donatie voor UNICEF's Schools for Asia project, een programma dat kinderen in Azië de kans biedt om kwalitatief onderwijs te volgen.

Meer acties

Later in het jaar zal Claire's geld inzamelen voor vaccinatie- en gezondheidsprogramma's van UNICEF. Naast doneren aan de kassa, kan de klant producten kopen waarvan automatisch een percentage naar UNICEF gaat. Deze actie zal lopen van november tot aan de kerstperiode.