Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

UNICEF Open: 1548 kinderen naar school

25 juni 2012

Sponsors, spelers én bezoekers hebben de afgelopen week tijdens de UNICEF Open in Rosmalen in grote mate bijdragen aan het werk van UNICEF. Toptennis ging opnieuw mooi samen met aandacht voor een betere wereld voor kinderen.

Winnaars

Niet alleen David Ferrer en Nadia Petrova waren grote winnaars van het toernooi: de 214 aces die in de loop van de week zijn geslagen op het centre court waren via de UNICEF Ace Club goed voor een totaal van 1548 kinderen die naar school kunnen. Deze kinderen krijgen alle spullen die ze nodig hebben om een jaar lang naar school te kunnen gaan.

Bezoekers en bedrijven

Talrijke bezoekers deden ter plekke mee aan de Ace Club. De bedrijven Dimensys, Ricoh, Libéma, Achmea, Jaquar, CED, Stork en Decorum hebben op allerlei manieren mooie bijdragen geleverd. UNICEF bedankt iedereen voor de support tijdens de UNICEF Open 2012!

Ferrer UO

 

ace club

De eindstand van de UNICEF Ace Club

winnaars

De finalisten Philipp Petzschner en David Ferrer.

jaguar

Jaguar was het eerste lid van de Ace Club voor bedrijven.

JB en Petrova

UNICEF-directeur Jan Bouke Wijbrandi en winnares Nadia Petrova.

stadion

Het centre court in Rosmalen.

Gerelateerd aan dit onderwerp