Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Jaguar eerste lid Ace Club - UNICEF Open

15 juni 2012

Jaguar is de eerste deelnemer aan de Ace Club voor bedrijven tijdens de UNICEF Open, het toptennistoernooi dat dit weekend van start gaat in Rosmalen. Ook particulieren kunnen meedoen aan de Ace Club en kinderen de kans geven weer naar school te gaan.

Dit weekend gaat in Rosmalen de UNICEF Open van start. UNICEF is er trots op dat haar naam opnieuw aan het toptennis is verbonden. UNICEF betaalt niets voor naamsverbinding aan de UNICEF open. Het toernooi - van zondag 17 t/m zaterdag 23 juni - is een mooie kans aandacht en steun te vragen voor het werk voor een betere wereld voor kinderen.

Dit jaar staat het toernooi in het teken van onderwijs. Wereldwijd gaan nog steeds 67 miljoen kinderen niet naar school. UNICEF doet daar wat aan. Ons doel is ervoor te zorgen dat in 2015 alle kinderen goed basisonderwijs krijgen. Bezoekers, sponsors en spelers kunnen UNICEF daar op verschillende manieren bij helpen tijdens het tennistoernooi.

Ace Club

Zo is Jaguar het eerste bedrijf dat is lid geworden van de Ace Club. Jaguar doneert 10,- per op het centre court geslagen ace aan UNICEF en stelt zo per ace 1 kind in staat 1 jaar lang naar school te gaan. 

Bedrijven én particulieren kunnen nog de hele week lid worden van de Ace Club. Particulieren doneren 0,20 per op het centre court geslagen ace: het bedrag waarmee 1 kind 1 week lang naar school kan.

Rus

Arantxa Rus is ook dit jaar in actie te zien in Rosmalen.

Spelers 'strikken'

Tijdens deze editie van UNICEF Open wordt de succesvolle blauweveteractie van Dimensys geprolongeerd. Businessconsultingbedrijf Dimensys sponsort per wedstrijd elke speler die UNICEF-blauwe veters in z'n schoenen draagt. Per speler krijgt UNICEF € 100,-. Tijdens het toernooi zal Dimensys-directeur Alexander Haas presenteren wat de actie UNICEF heeft opgeleverd. "We willen op deze ludieke manier graag een bijdrage leveren aan het goede werk van UNICEF. We doen ons best zoveel mogelijk spelers te 'strikken'."

Ace Club 2012

Wil je ook meedoen aan de UNICEF Ace Club 2012 en ervoor zorgen dat meer kinderen naar school kunnen gaan? Klik hieronder en vul het formulier in:

UNICEF Open onderwijs

Naar school in Ivoorkust

Gerelateerd aan dit onderwerp