Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Natia Baramidze is geïnspireerd door UNICEF en maakt een boek

22 mei 2012

Geïnspireerd door het televisie programma Kanjers van goud waarin Natia de directeur van UNICEF Roeland Monasch in Georgië aan het werk zag, besloot ze dat ze ook iets wilde doen. Ze maakte een boek met spankelende levensverhalen van invloedrijke Nederlanders.

Verzameling verhalen

Natia komt zelf ook uit Georgië. Samen met haar beste vriendin Floortje de Wind kwam ze op het idee om een boek te maken met een compilatie van verhalen van bijzondere mensen. Het resultaat is een verzameling verhalen van 52 Nederlandse onder andere wetenschappers, politici en journalisten. Ieder verhaal is geïllustreerd met een jeugdfoto. De opbrengst van het boek gaat naar UNICEF in Georgië.

 Boek Natia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Georgische ambassade

De presentatie van het boek vond op 11 mei 2012 plaats op de Georgische ambassade. Hier waren onder andere: Mr. Shota Gvineriade, ambassadeur van Georgië, Roeland Monasch, directeur UNICEF in Georgië, een aantal medewerkers van UNICEF Nederland en de mensen die mee hebben geschreven aan het boek.

Het boek is bedoeld om jonge mensen te inspireren om meer successen te creëren in hun leven.

Informatie

Het boek 'Mijn weg naar succes' van Natia Baramidze & Floortje de Wind is verkrijgbaar in de volgende boekwinkels te Amsterdam: Boekhandel VAN ROSSUM, Boekhandel het Martyrium, PLANTAGE Overtoom, Boekhandel Mulder en in Leiden in Boekhandel VAN STOCKUM.

 

Kanjers van goud

Zie hier de aflevering van Kanjers van goud met Roeland Monasch aan het werk voor UNICEF in Georgië