Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

BOSS ORANGE steunt UNICEF’s Schools for Africa

22 mei 2012

BOSS ORANGE werkt samen met UNICEF. Met 300.000 US dollar steunt dit geurmerk het project Schools for Africa, zodat kinderen in Afrika naar school kunnen en onderwijs van goede kwaliteit krijgen.

Orlando Bloom BOSS ORANGEDe focus van de samenwerking tussen BOSS ORANGE en UNICEF ligt op Madagascar, een van de armste landen van Afrika. BOSS ORANGE zal kleuterzalen in afgelegen gemeenschappen voorzien van meubels en schoolmaterialen en de opleiding van onderwijzers financieren. Naar verwachting zullen zo'n 60.000 kleuters van deze hulp profiteren.

Hulp van Sienna Miller en Orlando Bloom

Het geurmerk brengt de samenwerking met UNICEF onder de aandacht met de slogan 'Today. To Help. Together' en krijgt daarbij steun van de Amerikaanse acteurs Sienna Miller en Orlando Bloom. De laatste is ook Ambassadeur van UNICEF Internationaal.

Koop BOSS ORANGE voor UNICEF, steun Schools for Africa

Met de aankoop van een flacon BOSS ORANGE voor UNICEF steun je het Schools for Africa project. Elke verkochte geur staat voor een donatie van één dag onderwijs voor vijftig kinderen.

Je vindt meer informatie over de samenwerking op een speciale website van HUGO BOSS (zie ook de mooie filmpjes met Sienna Miller en Orlando Bloom). Klik op Donate Now voor een financiële bijdrage.

UNICEF's Schools for Africa

Op www.schoolsforafrica.com vind je meer informatie over UNICEF's project voor kindvriendelijk onderwijs in Afrika.

Gerelateerd aan dit onderwerp