Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

UNICEF lanceert mobiele website

25 april 2012

Wie vanaf vandaag www.unicef.nl intypt in de browser van zijn mobiele telefoon of tablet, wordt automatisch doorverwezen naar een speciaal voor UNICEF ontwikkelde mobiele website. Het is een vereenvoudigde versie van de gewone website, maar wel met alle belangrijke functies en informatie.  

De wereld van UNICEF binnen handbereik

Unicef -iphone1

De gebruiker van de mobiele website kan lezen over UNICEF's werk voor kinderen, het laatste nieuws uit de wereld van UNICEF vinden én contact leggen met de organisatie via - onder andere - de sociale mediakanalen. Ook wordt de mogelijkheid geboden te doneren via SMS. Zo kan de gebruiker eenvoudig, overal én op elk moment bijdragen aan een betere wereld voor kinderen.

De mobiele website is voor UNICEF gebouwd door het Amsterdamse internetbureau Bestebroer.