Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Deel het geluk met andere moeders

21 februari 2012

Een kindje krijgen is het mooiste geschenk dat er is. Je kunt dit geluk nu delen door een persoonlijk geboortekaartje te ontwerpen. Een deel van de opbrengst gaat naar de hulpprogramma's van UNICEF. Zo wordt een persoonlijk bericht dubbel zo mooi, en misschien win je wel een set gratis kaarten.

Om de geboorte van www.unicefkaartenmaken.nl te vieren, worden drie sets van 75 gratis geboortekaartjes verloot. Door UNICEF-kaartjes te bestellen, krijgen vrouwen mede dankzij jou kans op een betere zwangerschap en een veilige bevalling. Ook worden moeder en kind ingeënt tegen ziektes als polio en tetanus of worden zij getest op hiv. Met een zelfgemaakt geboortekaartje van UNICEF deel je je geluk!

Geboortekaartjes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De geboortekaartjes zijn te vinden op www.unicefkaartenmaken.nl. Je kunt het kaartje precies zo maken als jij het wilt. Je kunt zelfs een proefdruk bestellen om te zien hoe je ontwerp eruit komt te zien. Bestellen is eenvoudig en snel, dus doe nu inspiratie op. Maak voor 31 mei jouw ontwerp en maak kans op de 75 gratis kaartjes.

 Geboortekaartjes 3