Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Wereldwandelaar James Thomas ontvangt cheque voor UNICEF in Gorinchem

16 februari 2012

Na het UNICEF kantoor in Voorburg te hebben bezocht op 13 februari is James Thomas de volgende dag in Gorinchem aangekomen. Daar wacht hem een leuke verrassing. Op het stadhuis ontvangt hij een bedrag van loco burgemeester Jack van Oostrum en tevens een cheque van 2.500 euro bijeengebracht door Gorinchemse bedrijven.

James wordt de volgende ochtend verwacht op het stadhuis waar ook Unicef vrijwilligers aanwezig zijn. Eerst overhandigt loco burgemeester Jack van Oostrum een bedrag aan James Thomas. Daarna ontvangt hij nog een cheque van 2.500 euro bijeengebracht door Gorinchemse bedrijven. James is overdonderd en erg blij met deze fantastische bijdrage aan zijn target van 1 miljoen pond (bijna 1,2 miljoen euro) voor Unicef!

Goede versie 

De Brit James Thomas wandelt onder het motto 'Just going for a stroll' van Schotland naar Nieuw-Zeeland. Een tocht van 12.000 mijl. James wil met zijn reis 1 miljoen Britse ponden (bijna 1,2 miljoen euro) ophalen voor UNICEF.

def versie 2