Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Newasco doneert 10 waterpompen voor UNICEF-projecten

30 januari 2012

Newasco heeft 10 waterpompen gedoneerd aan waterprojecten van UNICEF. De Nederlandse Wasserij Combinatie deed dit door DoeGoodies te bestellen. 

Schoon water uit de kraan is voor ons vanzelfsprekend, maar voor veel kinderen wereldwijd niet. In de gemeenschappen die geen toegang hebben tot schoon water moeten vrouwen en meisjes lange afstanden afleggen om water te gaan halen. Het is zwaar werk en veel meisjes hebben daardoor geen tijd meer om naar school te gaan. De waterpompen die Newasco heeft geschonken, geven gezinnen dus veel meer dan drinkwater alleen. Namens deze gezinnen wil UNICEF Newasco hartelijk danken!

Waterpomp

logo-newasco