Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

H&M steunt UNICEF met de Holiday Collection

13 december 2011

Voor de kerstcampagne van H&M zijn celebrities gefotografeerd met hun familie en vrienden. Met deze campagne wordt geld ingezameld voor UNICEF.

De campagne staat in het teken van samenzijn. Zo ging zanger Bryan Ferry samen met zijn zoon Tara op de foto en Georgia Jagger met haar moeder Jerry Hall. De Zweedse zangeres Lykke Li is samen met haar zus Zara gefotografeerd.

Met de kerstspirit in gedachten gaat een gedeelte van de opbrengst van de speciale Holiday Collection naar een onderwijsproject van UNICEF in Bangladesh. De kleding is te herkennen aan een speciaal label.

De campagne duurt nog tot en met 24 december.

Holiday collection H&M

Jerry Hall - H&M

Gerelateerd aan dit onderwerp