Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Loop mee met de Benelux Run voor UNICEF

19 oktober 2011

Woensdag 2 mei 2012 start in La Roche-en-Ardenne (Ourthe Vallei) in België de eerste editie van de Benelux Run. Een unieke 4-daagse internationale estafetteloop door België, Luxemburg en Nederland.

Logo Benelux RunTeams van estafettelopers lossen elkaar zonder ophouden dag en nacht af op een sprookjesachtig parcours. Op zaterdagmiddag 5 mei finishen de sportievelingen in de haven van Delfzijl.

De Benelux Run is met 810 kilometer de langste non-stop estafetteloop ter wereld en het grootste hardloopevenement van de Benelux. 

 

Loop je mee voor een betere toekomst voor kinderen?

Meedoen op zich is natuurlijk al geweldig. Maar het wordt nog leuker als je voor een goed doel loopt. Bijvoorbeeld om kinderen in ontwikkelingslanden een betere toekomst te geven. Meld je daarom aan als loper in één van onze teams of stel zelf een UNICEF-team samen.

De inschrijving is in principe al gesloten. Maar als je meeloopt voor een goed doel kun je je tot en met 29 februari aanmelden.

Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met Jeanine de Jongh, Manager Evenementen bij UNICEF Nederland:

La-Roche-en-Ardenne

La Roche-en-Ardenne, Ourthe Vallei (België) 

Durbuy

 Parcours door Durbuy (België), het kleinste middeleeuwse stadje ter wereld

Wat doet UNICEF met jouw steun?

UNICEF helpt kinderen over de hele wereld bij het overwinnen van armoede, ziekte, geweld en discriminatie. Miljoenen kinderen gaan dankzij UNICEF naar school. Bij rampen en oorlogen zijn wij direct ter plaatse en zorgen ervoor dat kinderen en hun families kunnen overleven. Kinderen die er alleen voor staan, krijgen van UNICEF bescherming tegen geweld, misbruik en uitbuiting.

Gerelateerd aan dit onderwerp